Ingrèdiènts
- 2 bèèf stèaks at lèast 1-inch thick
- 2 tèaspoons olivè oil
- 1 tèaspoon salt
- 1/2 tèaspoon black pèppèr
- 1/2 tèaspoon whitè pèppèr
- 2 tablèspoons softènèd buttèr
- 1-2 clovès garlic mincèd
Instructions
- Rèmovè stèaks from rèfrigèrator and any packaging and lèt sit at room tèmpèraturè for at lèast 30 minutès.
- Rub èach sidè with thè olivè oil to coat. Combinè thè salt, pèppèr, and onion powdèr in a small bowl. Rub both sidès of èach stèak with thè rub mixturè.
- Prèhèat ovèn to 375 dègrèès. Prèhèat a hèavy, ovèn-safè skillèt ovèr high hèat until it is smoking hot. Sèar stèaks in thè hot pan for 2-3 minutès pèr sidè. If thè stèak has a sidè of fat, turn thè stèak onto its sidè and rèndèr thè fat by sèaring it for 2-3 minutès as wèll.
- ...
- ...
- ...
Gèt full instructions, visit Original rècipè @thestayathomechef.