CRISPY KETO CHICKEN TENDERS

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CRISPY KETO CHICKEN TENDERS

Kamis, 11 April 2019



Ingrédiénts

  • 4 chickén thighs débonéd and cut into 2-3 piécés éach
  • 1 1/2 cups almond flour
  • 1/2 téaspoon paprika
  • 1/4 téaspoons onion powdér
  • 1/2 téaspoon chili powdér
  • 1/4 téaspoon black péppér
  • 1/4 téaspoon céléry salt
  • 1/4 téaspoon driéd sagé
  • 1/4 téaspoon garlic powdér
  • 1/4 téaspoon ground allspicé
  • 1/4 téaspoon driéd orégano
  • 1/4 téaspoon driéd basil
  • 1/4 téaspoon driéd marjoram
  • 2 éggs
  • 2 tabléspoons héavy whipping créam
  • 2 cups oil

Instructions

1.         Placé oil in a héavy pan or déép fryér.
  1. Sét héat to médium and allow to héat as you préparé thé chickén téndérs.
  2. In a small bowl, mix togéthér 1/2 cup of thé almond flour with all thé séasonings.
  3. Crack thé éggs into a sécond bowl, add thé héavy whipping créam and thén whisk for 30 séconds.
  4. Drédgé thé chickén through thé almond flour mixturé, thén thé éggs mixturé, thén répéat through thé almond flour.
  5. ….
  6. ….