Ingrédiénts
- 4 chickén thighs débonéd and cut into 2-3 piécés éach
- 1 1/2 cups almond flour
- 1/2 téaspoon paprika
- 1/4 téaspoons onion powdér
- 1/2 téaspoon chili powdér
- 1/4 téaspoon black péppér
- 1/4 téaspoon céléry salt
- 1/4 téaspoon driéd sagé
- 1/4 téaspoon garlic powdér
- 1/4 téaspoon ground allspicé
- 1/4 téaspoon driéd orégano
- 1/4 téaspoon driéd basil
- 1/4 téaspoon driéd marjoram
- 2 éggs
- 2 tabléspoons héavy whipping créam
- 2 cups oil
Instructions
1. Placé oil in a héavy pan or déép fryér.
- Sét héat to médium and allow to héat as you préparé thé chickén téndérs.
- In a small bowl, mix togéthér 1/2 cup of thé almond flour with all thé séasonings.
- Crack thé éggs into a sécond bowl, add thé héavy whipping créam and thén whisk for 30 séconds.
- Drédgé thé chickén through thé almond flour mixturé, thén thé éggs mixturé, thén répéat through thé almond flour.
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