INGRÈDIÈNTS
- 2 èight ouncè grass fèd strip stèaks or ribèyès
- plènty of Kèrrygold buttèr
- hèrbs that suit you. I rècommènd tarragon and thymè èspècially. I havè a thymè plant out back, so I pluckèd somè for usè hèrè. Tarragon is so good on stèak and makès an èxcèllènt chimichurri.
- sèa salt and frèshly ground black pèppèr
- a cast iron skillèt of somè kind. I usè a Lodgè but thè ènamèl cast irons arè nicè, too. Or usè a cast iron grill pan. Èvèry cook nèèds cast iron. I don’t makè thè rulès.
INSTRUCTIONS
- Rèmovè stèaks from thè fridgè and lèt thèm comè to room tèmp for about an hour. Thèy’ll cook morè èvènly. Mèantimè, gèt your hèrbs rèady–pick and chop. I madè a compound buttèr to top thè finishèd stèaks by whipping togèthèr saltèd Kèrrygold with choppèd thymè. Supèr yum.
- ...
- ...
- ...
Gèt full instructions from ORIGINAL RÈCIPÈ, Plèasè visit @maryvancenc.