Ingrèdiènts:
- 6 bonèlèss, skinlèss chickèn thighs
- salt and frèshly ground black pèppèr, to tastè
- 3 tablèspoons saltèd buttèr, dividèd
- 4 clovès garlic, mincèd
- 1/4 cup brown sugar, packèd
- 1 tablèspoon honèy
- 1/2 tèaspoon drièd orègano
- 1/4 tèaspoon drièd thymè
- 1/4 tèaspoon drièd basil
- 1/4 cup brown sugar
Instructions:
- Sèason chickèn thighs with salt and pèppèr, to tastè.
- Mèlt 2 tablèspoons buttèr in a largè ovèn-proof skillèt ovèr mèdium high hèat. Add chickèn, skin-sidè down, and sèar both sidès until goldèn brown, about 2-3 minutès pèr sidè; sèt asidè.
- Mèlt rèmaining tablèspoon buttèr in thè skillèt. Add garlic, and cook, stirring frèquèntly, until fragrant, about 1-2 minutès. Rèmovè from hèat.
- Stir in brown sugar, honèy, orègano, thymè and basil until wèll combinèd. Rèturn chickèn to thè skillèt. Sprinklè chickèn with additional brown sugar if you want thè èxtra swèètnèss.
- Sèrvè chickèn immèdiatèly.
- Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè thefoodhussy.