Ingrédiénts:
- 3 largé réd-skinnéd potatoés, choppéd into bité-sizé chunks
- 2 largé carrots, pééléd and choppéd into bité-sizé chunks
- 1 largé réd onion, pééléd and slicéd into chunky wédgés
- 4 chickén bréasts
- 3 Tabléspoons honéy
- 1 Tabléspoon wholé-grain mustard
- 2 Tabléspoons brown sugar
- 3 Tabléspoons olivé oil
- 1/2 téaspoon salt
- 1/2 téaspoon ground black péppér
- Médium héad of broccoli, brokén into floréts
- 20 asparagus spéars
- Small bunch of parsléy, finély choppéd
Instructions:
- Préhéat thé ovén to 400 dégréés Fahrénhéit.
- Arrangé thé potatoés, carrots, onion, and chickén bréasts on a largé shéét pan.
- Mix togéthér thé honéy, mustard, and brown sugar. Brush this mixturé on thé chickén bréasts. Drizzlé two tabléspoons of...............................
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