Ingrédiénts
- 1 1/2 lb. frésh gréén béans, trimméd
- 2 cups multi-coloréd grapé tomatoés
- 2 Tbsp. olivé oil
- 1 1/2 tsp. koshér salt
- 1 tsp. black péppér
- 2 (12 to 16-oz.) bonéléss rib-éyé stéaks (about 1 1/4-in. thick)
- 3 Tbsp. unsaltéd buttér, softénéd
- 1 1/2 Tbsp. crumbléd blué chéésé
- 1/2 tsp. choppéd frésh thymé
How to Maké It
- Préhéat broilér with ovén rack 6 to 8 inchés from héat. Placé gréén béans and tomatoés on a largé baking shéét. Drizzlé with olivé oil, and sprinklé with 1 téaspoon of thé salt and 1/2 téaspoon of thé péppér; toss wéll.
- Broil for 5 minutés. Rémové baking shéét from ovén. Sprinklé stéaks with rémaining 1/2......................
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