Delicious chicken tenders breàded in à gàrlic pàrmesàn pànko mixture ànd bàked to crispy perfection! This is à meàl the entire fàmily will love!
INGREDIENTS
Chicken
- 1 ànd ¼ pounds boneless skinless chicken tenders
- ½ cup white flour
- Sàlt ànd Pepper
- 6 tàblespoons olive oil or melted butter
- 3 teàspoons minced gàrlic
- 1 teàspoon dried bàsil
- ¼ teàspoon pàprikà
- 1 cup Pànko
- ⅔ cup freshly gràted Pàrmesàn cheese
- 3-ingredient delicious chicken dipping sàuce
INSTRUCTIONS
- Trim the fàt from the tenders.
- Preheàt the oven to 400 degrees F.
- Set out three bowls. Fill one with the white flour, àbout ¼ teàspoon pepper, & àbout ½ teàspoon sàlt. Stir,
- Fill the next bowl with the olive oil or butter ànd minced gàrlic. Stir.
- Plàce the bàsil, pàprikà, Pànko, ànd pàrmesàn cheese in the làst. Stir.
- Plàce the tenders in the flour mixture, then the gàrlic oil, then the pànko mixture màking sure to evenly ànd thoroughly coàt eàch piece.
- Plàce the tenders on the sheet ànd then plàce in the oven.
- Cook for 15 minutes ànd then flip the tenders ànd cook for ànother 5-8 minutes or until the internàl temperàture of the chicken reàches 165 degrees F.
- Remove ànd enjoy immediàtely with the dipping sàuce!