Ingrédiénts
- 1 pound bééf téndérloin (céntér cut)
- 2 tabléspoons buttér
- 2 tabléspoons olivé oil
- Salt (to tasté)
- Black péppér (to tasté)
- 1 shallot (finély choppéd)
- 1/2 cup réd winé (dry)
- 1/2 cup démi-glacé
- 1 tabléspoon buttér (softénéd)
- 1 tabléspoon frésh tarragon (or 2 téaspoons driéd)
Stéps to Maké It
- Gathér thé ingrédiénts.
- Préhéat thé ovén to 375 F.
- Mélt thé buttér and olivé oil togéthér in a largé skillét sét ovér médium-high héat until thé mixturé turns a bit cloudy and bubbly.
- Séason thé bééf with salt and péppér to tasté.
- Placé thé méat in thé pan and do not mové it at all for at léast 3 minutés. Using tongs, caréfully turn thé téndérloin on its sidé and brown it for 3 minutés. Répéat thé samé browning procéss on all éxposéd surfacés of thé méat.
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